Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Castricum Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Castricum

Wij verhelpen jouw riool verstopping

CASTRICUM

Riool ontstoppen Castricum?

Riool ontstoppen Castricum? In veel gevallen kan snelste manier om een riool te ontstoppen, het probleem zelf oplossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

Wij begrijpen het als je vragen hebt. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0251 301 940 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Castricum staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

De grote vraag is: op welke plek bevindt de rioolverstopping zich? Dit is ook het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk zijn dat het water in de gootsteen begint te borrelen op het moment dat je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Castricum in te schakelen!

Ook kan het gebeuren dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen in de afvoer en de sifon. Op zijn beurt zorgt dit weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit kun je doen door in elke afvoer een bak water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Neem dan contact op met 0251 301 940 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Castricum Logo
Loodgieter ontstoppen Castricum afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda. Werkt dit niet? Probeer het dan met een hogedrukreiniger.

Wanneer je aan de slag gaat met een hogedrukspuit is het van cruciaal belang dat je voorzichtig en beheerst te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. Daarom lees je hieronder hoe je dit op de goede manier doet.

Hoe werkt dit? Stop als eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor snelle hulp bij spoed, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Castricum op 0251 301 940.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een middel dat veel gebruikt wordt door professionals, is de ontstoppingsveer. Dit is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele ontstoppingsveer druk je eenvoudig in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel Ontstoppingsdienst Castricum via 0251 301 940.

Ontstoppen afvoer Castricum
Ontstoppingsdienst Castricum

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik maken van een plopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. De plopper creëert druk en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en druk deze vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0251 301 940.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Er is al vaker genoemd dat soda een effectieve ontstoppingsmanier is. Hierbij is soda naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda is ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. Hieronder leggen we jou uit hoe je dit goed doet.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Dit kun je het beste een aantal keren herhalen voor een optimaal resultaat.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Castricum op 0251 301 940.

Ontstoppen Castricum Leiding
Riool ontstoppen Castricum graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten bieden verschillende ontstoppingsmiddelen aan. Wij raden het gebruik van deze middelen af. Het gebruik van deze middelen kan resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Deze chemicaliën hebben een bijtende werking en dit tast de binnenzijde van de leidingen aan.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Het wél op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Castricum op 0251 301 940. Ontstoppingsdienst Castricum helpt je graag!

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het ontstoppen van je riool niet goed? Schakel de hulp dan onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Castricum en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Neem nu contact op met één van de ervaren ontstoppers via 0251 301 940.

Graven riool Castricum

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-castricum

WC verstopt

Heb je te maken met een toiletverstopping? En woon je in Castricum of omstreken? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Castricum. Wij lossen gegarandeerd alle verstoppingen op. Maak snel een afspraak!

loodgieter-castricum-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt het water in de wasbak niet meer weg? En woon je in Castricum en omstreken? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-castricum-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Castricum

Woon jij in Castricum en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn. Maak direct een afspraak bij Ontstoppingsdienst Castricum!

loodgieter-castricum-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Castricum

Heb jij last van een hardnekkige verstopping in je riool? En woon jij in Castricum en omstreken? Onze ontstoppers helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Castricum.

Loodgieter Castricum Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in de douche? En woon jij in de buurt van Castricum? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Castricum! Wij geven je gegarandeerd het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Castricum

Onze vakkundige, ervaren loodgieters lossen jouw rioolverstopping graag voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0251 301 940.

Verstopping Castricum

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Castricum!

Riool Castricum

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Castricum Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Dankzij de snelle service van Ontstoppen Castricum kon onze wc snel weer gebruikt worden. Bedankt voor de vriendelijke service!

Albert Heijn Castricum 

Bij ons heeft Ontstoppen Castricum de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

F.C. Castricum

Onze afvoer zat verstopt. Erg goede en snelle service bij Ontstoppen Castricum.

Brandweerkazerne Castricum

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0251 301 940

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Castricum

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Castricum